Städsällskapet – ett miljövänligt städbolag i Stockholm

Städsällskapet är ett städföretag som sätter människor och miljö i första rummet. Vi har sedan 1997 utfört städuppdrag med miljövänliga och biotekniska produkter som innebär att våra produkter innehåller mycket lite kemikalier eller inga alls.

Vi fortsätter att kämpa för miljövänligare arbetsplatser. Det är ingen hemlighet att det i vår natur har släppts ut kemikalier i över hundra år. Något som vi vill ändra på.

Varför ska du välja Städsällskapet som leverantör?

Vi på Städsällskapet har 20 års erfarenhet inom städ.

  • Trygghet – vi står för ordning och reda
  • Vi ser våra kunder och anställda som våra ambassadörer och vill bygga långvariga bra relationer
  • Vi är serviceinriktade. Vi står alltid startklara och hjälper dig med dina behov inom 24 arbetstimmar
  • Våra kunder ger oss betyget 4,6 av 5 möjliga, men vi tänker bli ännu bättre

Kundomdömmen

Personlig service

All vår personal säkerhetskontrollerar vid anställning samt utbildas inom det senaste i städteknik. Vår personal är försäkrade samt att vi följer bra lönevillkor inom städbranschen för att behålla motiverad personal.

Vi strävar alltid efter att utveckla för personal som då kan vara till bättre hjälp hos våra kunder. Kontakten mellan oss och våra anställda är väldigt intensiv då vårt syfte är att alltid ha nöjda kunder.

Branschvinnare

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 15 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod.

Nordiskt tillväxtcertifikat från UC

Sigillet visar att Städsällskapet har utmärkt sig som ett tillväxtföretag. Det finns olika definitioner på vad ett tillväxtföretag är, men gemensamt är att dessa företag växer snabbt och kraftigt. De växer i omsättning och är framgångsrika.

 

Städsällskapets mission

Renare och friskare företag med biologisk miljöstädning

Städsällskapets viktigaste mål är att minska på kemiska utsläpp och att kunna fortsätta att erbjuda våra kunder en bra miljövänlig städservice. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en ledande städleverantör. Där kunden och miljön alltid är viktigast.